våga

"om du inte vågar ta chansen, får du aldrig veta" verkade vara ett gott råd. är glad att jag följde det :)

På lördag bär det av till stephanie, trevligheter väntar :) Maria envisas med att ha ett coctail-tema, men vi får se hur det blir med den saken.. haha :P

Och just det, imorgon ska jag till Lund! titta på idol finalen och (eller?) Hipp Hipp.. ska hinna med litta shopping av julklappar också!

skrattanfall

hade nog världens roligaste lektion idag. lektionen i sig var iofs inte särskilt kul, men fy fan vad vi skrattade :P man skulle göra en egen TV-tablå där man bestämde alla TV-program man ville se under en kväll.. De flesta sa Prison Break, Vänner, One Tree Hill och så vidare.. sen kommer vi till johanna! hon ville se ett program där "tjocka ungar hoppar på studsmattor och trillar, samtidigt som de äter chips som de doppar i bearneisesås!" vafan? hahahaha... Zacke (läraren) blev helt chockad och sa att den andra gruppen hade velat se lite mer "normala" saker.. en person hade till exempel velat se en film som hette Prinsen och jag, eller nåt sånt.. då brister cicci ut "VA!? det måste vara en dum jävel!!!" haha xD
Alla i gruppen var helt röda i huvudet så mkt vi hade skrattat :P Vissa fick till och med tårarna att börja rinna.. Lektionen avslutades på ett någorlunda udda vis också, genom att cicci utropar - Nej nu måste vi sluta för jag har fått nåt i röven!!

oooohja!

eftersom "alla andra" har blogg, så vill inte jag vara sämre. tvivlar på om jag kommer skriva särskilt mycket här dock? det återstår att se :)

RSS 2.0