tre brev

I förra veckan fick jag 3 söta brev. Ett från Julia, ett från Sara och ett från min kära kusin Jessica. Det var ju minst sagt underhållande att läsa. Sara var lite småporrig och Jessica skrev om lite släktminnen. Julia skrev en massa frågor i sitt brev, för att återuppleva gamla barndomsminnen, gissar jag på. Och jag kände att jag kommer nog få lite dåligt samvete om jag bara struntar i att svara på dom. Eller egentligen så vill jag nog bara vara lite dryg och svara på frågorna här, eftersom jag inte har något annat för mig just nu. Så jag kör hårt helt enkelt, hoppas du blir nöjd med svaren Julia ;)
1. Lakrits är mitt favorit-godis.
2. Jag har 2 syskon, det är nog inte så många. Det är lagom.
3. Ja, jag har slutat leka med dockor. Har du?
4. Jag är kär i Martin.
5. Jag mår bra idag.
6. Nej jag fick inget påskägg, jag fick pengar istället :)
7. Jag har varit och intervjuat en polis idag. Vad har du gjort?
8. Jag tycker att Stephanie är snällast i min klass.
9. Ja, jag tycker att ditt brevpapper är fint. Det luktar gott också.
10. Jag tror att blå är min favoritfärg. Är inte helt säker.
11. Ja, jag tycker att Sara och Jessica är snälla. (vågar inte skriva något annat här)
12. Jag vet inte om jag tycker om Svärdet i stenen, för jag har nog aldrig sett den filmen.

Där tog frågorna tyvärr slut. Och Sara, för att svara på din fråga - jag har på mig ett gult linne och ett par jeans, men jag ska ut i trädgården och sola lite nu. VIlket betyder betydligt färre klädesplagg. Joinar du eller? RAAAW!

sjukt

inatt drömde jag att vi var på Agia Napa och jag satt vid poolen och skulle skriva vykort. har nog aldrig kommit ihåg en dröm såhär detaljerat. jag kommer nämligen ihåg vartenda ord jag skrev på vykortet till familjen Andersson. helt sjukt. det löd i alla fall såhär:

Imorse vaknade jag upp på en strand, fruktansvärt bakfull och visste inte var jag var. Alla mina pengar var borta och jag hade en fet blåtira runt ögat. Har hittat tillbaka till hotellet nu, men pengarna kommer nog aldrig bli återfunna. Riv inte av allt hår nu mamma, jag skämtar bara. Vi har det jättebra här nere! Vädret är underbart, poolen är underbar, maten är... inte fullt så underbar. Men man kan inte få allt.

Lite sommarlov hade inte varit helt fel?


miss you

image12
        Saknar dig din gamle get! imorgon <3


RSS 2.0