Jag ska bli en seriös bloggare!

Okej okej, jag ljög lite i rubriken. Men nu när jag har börjat skolan igen, så kommer jag säkert ha mycket tid över på hålorna till att skriva bloggar :) För det händer faktiskt inte överdrivet mycket på vår skola, det måste jag säga. Men jag är fruktansvärt nöjd med årets schema i alla fall, var precis inne på dexter och såg det! Sovmorgon alla dagar utom torsdagar. Och endast en lektion på måndagar och fredagar :D Sen hade jag en massa långa hålor också, vilket är ganska perfekt för mig - då kan jag cykla hem och äta istället för att svälta ihjäl de dagar det inte serveras pizza eller pannkakor i skolmatsalen ;) Då slipper jag gå till kebabmannen så ofta, sparar både pengar och kilon :)

Jag är aktiv just nu. Lägger upp bilder på pixbox, men det tar en jävla tid :P Mitt tålamod är nog inte vad det borde vara. Fast jag har å andra sidan inget vettigt för mig ändå. Mitt rum borde städas, men vem fan orkar det? Det är inte så konstigt att det börjar bli lite svårt att röra sig där inne, jag har inte ens packat upp resväskan från Cypern än ;) herregud. måste nog gå och ta tag i mitt liv nu... Glöm inte att ta en titt på bilderna :)

sommar 2007

ja, det har väl hänt en del sen jag skrev här sist. jennie påpekade att jag inte är så aktiv med uppdateringen, så jag får väl skärpa mig. har varit i Umeå i en vecka tillsammans med martin. spelade SM.. martin vann sin klass och jag kom tvåa i min :)
sen har jag fått körkort också :D underbart!

nu är martin i södertälje och tränar inför EM, så jag går och räknar ner dagarna tills vi ses igen. minst 13 dagar kvar! inte kul :( men det är smällar man får ta när man åker utomlands :D cypern är ju inte helt fel ;) fan vad kul vi ska ha!

RSS 2.0