500!

var i Lund igår och såg 500 med Anders Jansson och Johan Wester. dem är helt sjuka i huvet, haha :D riktigt skoj var det :) ska inte avslöja några skämt, kan ju vara någon läsare som också ska se föreställningen :)

käkar lakrits nu, för er som vill veta. salta katten! har en hel påse full med olika latritssorter nu. djungelvrål, tyrkisk peber, häxvrål och så vidare ;) ingen dålig julklapp det inte :D skål på det

dagens i-landsproblem

vi renoverar badrummet där nere och nu är rörläggaren här och arbetar. han har stängt av vattnet i hela huset för tillfället och jag behöver verkligen gå på toa. vad gör man? kör till mormor? lånar ciders kattlåda? knackar på hos grannen? ah, får panik.

december

lusse nästa vecka, verkar som att nästan hela klassen + några till kommer och förfestar hos cicci, kan bli riktigt skoj :) sen är det bar a bar som gäller. och morgonen efter så ska vi ha muntlig redovisning, det kan gå åt helvete haha. vet inte om jag ska skratta eller gråta. stå och prata inför hela klassen helt sleten, trött och bakis är nog ingen hit. men man får ju skylla sig själv :)

ikväll bär det av till mormor för att klä hennes julgran. mina tankar kring detta är just nu ganska ångestladdade. vi ska upp på mormors vind och leta efter en plastgran. på kvällen. jag var livrädd förra gången och då var det ljust ute... fast då släcktes lampan, det blev bäckmörkt på vinden och jag började inbilla mig att jag hörde mystiska ljud. men det ska nog gå bra.

Rim-kungen

Stephanie: Jag har faktiskt kommit på ett julrim till en av julklapparna jag köpt. Jag ska ge öronproppar till min mamma och rimmet är "Jag vet hur jobbigt det är när någon snarkar"

RSS 2.0