plötsligt i vinslöv

plötsligt i vinslöv

Säger dom Blubb Blubb?

sweet sunday

det har varit en riktigt härlig dag idag! i förmiddags följde jag med mamma och pappa ner till saltsjöbaden, där vi tog en lång strandpromenad. riktigt myisgt :) fick vårkänslor för första gången i år! men sen förstörde pappa min vår-glädje lite genom att berätta att det ska komma snö i veckan :S efter vår långa vandring kände vi att det skulle sitta fint med en belöning, så det blev ett paket kakor från ICA :)
sen har man varit ute och övningskört också idag, för första gången på 4 månader eller något? det gick som det gick. vi lever i alla fall. haha, nej men det gick faktiskt ganska bra :P trodde att jag hade glömt allt, men det är väl som att cykla. när man väl lärt sig hur man gör så glömmer man det aldrig. det sitter i ryggmärgen?
men vad som nästan är bäst med denna söndag är att jag satt vid frukostbordet i morse och tänkte "helvete också, jag pallar verkligen inte webdesign imorgon..." och sen kom jag på att visstfan det är ju lov! jag slipper inte bara webdesignen, utan allt annat skit också :D
och till råga på allt så ska vi äta köttbullar idag, ljuvligt!

lov!

nu är det äntligen lov och det är så jävla skönt, obeskrivligt skönt! SJUKT SKÖNT!

prov och läxor i överflöd

nu är klockan 20.18 vilket betyder att jag fick G på matteprovet idag :D matteläraren skulle skicka ett mail till de som fick IG och om man inte hade fått något mail när klockan blev 8 så var man godkänd :) nu har jag ett prov avklarat i alla fall. av TRE! matteprov idag, prov i textkommunikation imorgon och engelskprov på onsdag. fan vad jag hatar detta! ska bli så jävla skönt med lov. inte nog med att man har tre prov, man har deadline på broschyren också. och en analys som ska vara inlämnad på onsdag tydligen. jag blir så trött!

nog om det. ikväll är det ett herrans liv!

fredag kväll

       

1. hampe full och glad
2. natalie full och glad. (biljardkompaniet)
3. martin när han var liten. något söt :D
4. bilden talar för sig själv <3
5. martin moppsar upp sig :P

förra inlägget kan ni ignorera... det var bara jag som råkade... igen...

140113-4

140113-4

riktigt illa

jag och stephanie gick hem från skolan idag.. blev omkörda av en tant på 70 år i bellevuebacken.. hur känns det?

30års-fest/inflyttningsfest

there are many things that I would like to say to you, but I don't know how

30års fest hos anna igår. min kusin höll det finaste talet jag någonsin hört :) och hon är bara 14 år eller nåt sånt? träffade annas pojkvän för första gången också.. han hette ulrik, var kock och hade lagat svingod mat. så det var ett bra första intryck :P haha..

johan berättade om när de hade varit på semester. de hade hyrt en bil och åkt till nåt ställe.. sen när de lämnade tillbaka bilen så hade anna glömt sitt körkort där. bilfirman hade lämnat över körkortet till hotellet som familjen Olsson bodde på. När Karin och Bengt kom till receptionen på kvällen för att låna pingisrack hade receptionisten gett körkortet till Bengt och sagt: This must be your daughters driver licens. You look like her a lot. Bengt tänkte att "jag tycker inte att vi är så lika?".. och detta försökte han säga till receptionisten, men hans engelska är inte den bästa. han råkade säga "I don't like her" istället för "I don't look like her", så hotellpersonalen tyckte synd om anna resten av veckan och var extra trevliga mot henne hela tiden.. haha :D detta är samma bengt som en gång sköljde kaffekannan under kranen, med sladden i uttaget...........

hængerøv

jag tänkte bara informera alla om att tråkmåns heter hængerøv på danska. helt sant!
ännu mer intressant fakta är att om ens bajs flyter så äter man rätt och tränar bra och sånt. om det däremot sjunker så bör ni tänka över era vanor. (jag tror att jag ligger i riskzonen, för mitt är typ 50/50)
bara om ni ville veta alltså! trevlig helg


RSS 2.0