ett skepp kommer lastat

jaha då var det den 31 januari och vad betyder det? inte ett piss egentligen.. bara att ännu en månad har gått, vilket betyder att vi är en månad närmre sommaren. man får tänka positivt, annars blir man helt deprimerad :)

kan knappt tro det själv, men jag tränade på vår träningsmaskingraj (vetefan vad den heter) under Grammisgalan igår. jag har aldrig sett en människa se så chockad ut som mamma gjorde när hon såg vad jag gjorde.. "vad fan håller du på med? TRÄNAR DU?" haha :D har även kommit fram till att jag nog borde träna lite oftare, för det är säkert ganska negativt att alla får den reaktionen när jag berättar att jag har tränat?! jag får ha det som nyårslöfte 2007/2008 för i år pallar jag fan inte :D

ska titta på vänner nu lite.. krya på dig jessica :)

a little more action, please

stannade hemma från skolan idag.. kände att jag verkligen inte skulle palla ha webdesign den här veckan. varje måndagsmorgon när jag går upp för trapporna till media, samtidigt som resten av min klass ligger hemma i sina varma sängar och sussar sött, tänker jag SNÄLLA döda mig långsamt! jag klipper hellre tånagler på en gammal tant än har webdesign i över 2 timmar. så är det bara!

trött som ett as är jag också. alltid lika uppskattat att bli väckt av fyllesamtal mitt i natten. speciellt när de bara skriker en massa osammanhängande smörja i andra änden av luren. det är maria jag pratar om den här gången :P det var ett jävla liv i bakgrunden och hon skrek som fan.. fick hålla mobilen sådär två meter från huvudet för att inte riskera en hörselskada. sen tog elise hennes mobil och började skrika i mitt öra hon också. UNDERBART! tillslut fick maria tillbaka luren.. då skrek hon "jag måste sluta nu, men det var jättekul att du ringde".. "alltså maria det var du som ringde mig..." svaret jag fick var "hejdå" och sen la hon på. den kvinnan är inte den skarpaste kniven i lådan. men jag älskar dig ändå gnägg :)

"vi är inte sånna som i slutet får varann" trodde jag. men där hade jag fel :)

sånt är livet

har känt mig lite nere idag, vet inte varför.. sen är jag så jävla sugen på allting också och det är sjukt svårt att motstå frestelserna.. det bor en tjock liten unge i mig som skriker efter kaksmet, chips, glass eller whatever.
helgen blir en besvikelse också.. skulle egentligen till malmö och spela laserdome med en massa kompisar som jag inte träffat på hur länge som helst.. och sen vidare till staffanstorp, käka pizza och snacka skit.. hade sett fram emot det som fan! men igår kom fram till att det inte blir av, för det var tydligen många som inte kunde :(
blir väl till att sitta hemma och glo på en film eller något istället.. låter ju jättespännande =/

då är det väl så..

den lyckan höll inte i sig länge..
usch.. helgen för 2 veckor sen var inte bra. rolig, men inte bra. helgen då jag blev av med min mobil och gjorde ett stort misstag. det får man betala för nu.. spriten var billig men fyllan var jävligt dyr! ska fan bli nykterist. på riktigt. okej några öl då och då, men fan inte mer. fitta också! :(

underbart

idag mår jag.. skitbra fanemej! började skolan senare än vanligt eftersom jag "försov mig", vilket betyder att jag missade en del av webdesignen, veckans tråkigaste lektion :D och sen slutade jag tidigt som vanligt om måndagar :) så nu sitter jag här i mysdress, käkar popcorn och dricker coca.. underbart! kan även meddela att jag fått vinterns första julkänslor idag. aningen sent kanske, men bättre sent än aldrig :P och för att må ännu bättre än vad jag redan gör, så försöker jag förtränga att vi har enormt mkt att plugga den här veckan. det fungerar ganska bra änsålänge :D ibland mår man mycket bättre när man bara skiter i saker...
god dag med andra ord! får lite ångest när jag tittar ut bara.. snö och minusgrader är inte riktigt min grej

den satt

Sara säger:
men svara mig din slyna!!
Natalie säger:
vem kallar du slyna din jävla slampa? ;)
Sara säger:
oohh hooo det är inte jag som har grus i röven :D
Natalie säger:
hahaha gå och ät kräk eller nåt :D


a little too late

skrev precis ett ganska långt inlägg, men sen kom jag på att jag bara svamlade en massa om ingenting. så jag tog bort det igen. :P

på lördag blir det saw 3 och jag kommer dö


GE MIG SOMMAR!

140113-2

regn, blåst och kyla är det väl ingen som blir glad av? GE OSS SOL, VÄRME OCH BAD! nu-med-det-bums!

haha god

stephanie: - henrik, har du någonsin varit på en strippklubb?
david: - ja, han var hos din mamma innan ju...

djupt

tredje gången jag skriver här idag. kände bara att jag var tvungen att skriva det här nånstans :)

Forget his name, Forget his face Forget his kiss, His warm embrace
Forget the love that you once knew. Remember that I have someone new...
Forget him when they played your song, Remember when you cried all night long... Forget how close you once were, Remember that he has chose her.
Forget that you memorized his walk, Forget the way he used to talk.
Forget the things he used to say, Remember that he has gone away.
Forget his laugh forget his grin, Forget the dimples on his chin.
Forget the way he hold you tight, Remember his with her tonight.
Forget the time that went so fast, Forget the love that moved it's past.
Forget he said he'd never leave, Remember his gone forever

hade inte kunnat leva utan dig

jag ville bara säga att MIN MOBIL ÄR ÅTERFUNNEN :D lyckan sprider sig i hela kroppen ^^ tack heidi för att du hittade den!

jag älskar dig mobiljävel :D don't you ever leave me again!

äta godis eller träna?

okej då. jag kan erkänna att det andra inlägget var något negativt. och jag kan tillägga att det hände jävligt många roliga saker på festen också.. eller efter festen.. minst sagt roliga saker! men i alla fall, idag har jag varit på stan med jessica. käkade på donkan och sen stack vi hem till sara som spelade gitarr igen.. det låter bättre och bättre sara :D om 25 minuter kommer mammas kollega och då ska de ha ett träningspass i en timme.. I VÅRT VARDAGSRUM! (för alla som inte vet så står den här datorn i.. just precis.. i vårt vardagsrum)... suck! jag ska nog titta på när de tränar, sitta bredvid och käka djungelvrål :) lite psykning får de väl tåla..


jag säger då det

då lämnar vi gårdagen bakom oss med baksmälla, fetångest och en mobil mindre.. och en jävla massa blåmärken (!?).. att man alltid ska sabba allt.. fitta också! jaja, inget jag kan göra åt nu..


jag var i alla fall bra på frågesporten

MUMS!

choklad-fondue hos sara :D så jefla gott! snackar med en dansk på msn nu, fattar inte mycket... haha xD han skriver i alla fall att han är "pisse-dårlig" :P rolig han.. haha =) läste precis saras blogg.. hon tycker att hennes bröst är vackra när hon springer ^^ jag hoppar från en sak till en annan hela tiden märker jag nu.. men skit samma :) hejs

då var det onsdag

fan vad det inte händer nånting idag. är slö som tusan! har suttit och tittat på en massa gamla bilder nu, riktiga minnen :D nej, pallar inte vara vaken längre.. har vänt på dygnet totalt, kommer inte bli lätt sen när skolan börjar igen.. godnatt på er!


lång blogg!

har precis skrivit en fruktansvärt lång blogg på lunarstorm. och till ingen nytta egentligen, för det är nog inte så många som orkar läsa hela :P haha.. och jag förstår er, det tog ett tag att skriva den ;) hoppas att ni hade skoj på nyår! själv hade jag skitkul :)

RSS 2.0