konstiga drömmar, förvirrade tankar

image10
Nej det stämmer ganska bra det. Vissa dagar tänker man alldeles för mkt, och allt känns bara fel. Man inbillar sig saker och det får en att må mycket sämre. Man tycker att man får mixed signals. Kanske får man det, kanske får man det inte. Men man spinner vidare på känslan så jäkla mkt och överreagerar totalt. Varför gör man det ibland? Varför ska man tänka så mkt? Bara en obetydlig dröm kan få en att försvinna in i en helt annan värld, när man tänker tillbaka på drömmen i vaket tillstånd. Vad fan hände i den drömmen egentligen? Och varför kändes det så hemskt? Jag borde fan inte brytt mig. Men man kanske är helt annorlunda i drömmarnas värld. Jag var en aning förvirrad när jag vaknade i alla fall. Visste fan inte ens vilket år det var. Ja, som sagt. Ibland känns allt bara så fel. Och tankar som man inte borde tänka, känns så jävla rätt.

dusch

jag tror att jag är ganska klantig. jag stod i duschen nyss, fick syn på rakhyveln och tänkte att jag behöver ju faktiskt raka benen... så det gjorde jag. jag hann dock inte särskilt långt, för helt plötsligt sköts en våg av smärta genom fingret. fråga mig inte hur jag lyckades, men jag slant med rakhyveln och skar av en ganska rejäl bit av nageln och skinnet under den. okej, tänkte jag. bara ta det lugnt, andas, det är ingen fara. jag kände att jag blev yr som fan, så jag lutade mig mot väggen med handen högt upp längs väggen, och huvudet lutade jag neråt. så stod jag tills jag lyckades lugna ner mig. när jag tittade upp igen fick jag en smärre chock. blodet strömmade ner längs det vita kaklet och min syn försvann, det blev helt svart. jag lyckades sätta mig ner och då återkom synen igen :P så nu sitter jag här med ett väldigt lent ben, och ett ben som vi inte ska tala om.. jag får nog ge mig själv och rakhyveln en andra chans, för såhär kan jag inte ha det. fingret gör i alla fall inte så ont längre, för mamma har blåst på det ;) haha.. ser har jag knaprat lite ibumetin också. jag tror att det här är höjden av klantighet faktiskt.

Det kallas studiebesök

Idag var vi på studiebesök hos Sverige Radio i Malmö. Det var ju roligare än jag hade väntat mig i alla fall.. vi fick vara med i en direktsändning med ett program på P4 som hette Din Gata eller något sånt tror jag :P Och innan det stressade vi som fan för att hinna köpa 18års presenter. de blev ganska lyckade om jag får säga det själv :) ida såg lite besvärad ut bara, haha.. herregud.. och på tåget lyckades jag skämma ut mig ganska så rejält. men det bjuder jag på!


sommarkänslor!

fy fan vad jag älskar solen!
igår kände jag grilldoften för första gången i år. (får väl tacka sara för det, hon var den lyckliga som åt grillat) :)
sen stack jag och martin ner till småbåtshamnen och käkade glass, vilket var mysigt! har man inte gjort på länge..
att man kan bli så mkt gladare av fint väder?
känslan av att kunna gå ut utan jacka. bara det är helt sjukt underbart!
man blir så jävla glad över att slippa all snö och kyla. och ändå är det inte ens början av sommaren än, utan bara början av våren. jag har nog aldrig uppskattat våren så mkt som jag gör i år i alla fall :) snö är inget för mig. det var kul när man var liten och åkte pulka i flera timmar. men nu är det inte roligt med snö längre. varför blir vissa saker tråkigare och tråkigare ju äldre man blir?

yeye, kärlek åt sol. det är allt jag har att säga :)

why put a new adress on the same old loneliness?

vet inte vad jag ska skriva. har mått bättre, men har även mått betydligt sämre. illamående och huvudvärk är inte min grej. inte de här jävla känslotankarna som flyger runder i skallen på mig hela tiden heller. fan.

jag ska nog lyckas

en lektion imorgon och två på fredag, sen jävlar är det helg.
sen har jag hört rykten om en liten överraskning på måndag, men vi får se hur det blir med det :)
nu blir det på med mjukisbyxorna, lyssna på musik och rota överallt för att försöka hitta lite godis. för det hade varit fruktansvärt gott just nu!
för övrigt var det någon som slängt en fisbomb i korridoren inne vid vårt arbetslag idag, så där luktade ju inte hallon direkt. fifan :S

RSS 2.0