mums

Jag svalde en fluga idag! Man ska inte cykla med öppen mun, men i bellevuebacken tänker man liksom inte på att andas med näsan..

Det blev en tur till malmö igår, fastän jag verkligen, VERKLIGEN inte hade tid till det. men när jessica ringde så kunde jag liksom inte låta bli. för visst låter det mer frestande att bli smiskad av sara med en läderpiska i en porrbutik, istället för att sitta hemma och skriva ett jävla arbete om två känslor?! så fick det bli. och jessica bjöd på några riktigt härliga skratt när hon försökte äta mat och ta av sig skorna, samtidigt som hon helst skulle undvika att köra in i mitträcket.. "men jag krockar ju inte här, jag krockar när vi kommer ut från motorvägen!" "haha, denna bilen är lite skum.. ni vet väl att den kan ramla ihop närsomhelst?"  

inget intressant

jag har inte skrivit här på länge och jag har väl egentligen ingenting att nämna nu heller. förutom att martin har kommit hem från Rhodos igen, vilket är helt underbart :)
i helgen ska jag till malmö och filma och mobba elitspelare. sen blir det nog lite eurovision på kvällen, bara för att?
och nu måste jag antagligen börja på naturarbetet. eller så väntar jag lite till. jag brukar ju vara ute i sista stund, så varför inte vara det den här gången också?

RSS 2.0