härlig dag

Det har varit en riktigt nice dag idag! Vi har planerat studenten i stort sett hela dagen. En mysdag med klassen skulle man kunna säga, haha. Kommer inte säga vad vi har kommit fram till angående studenten, men det blir nog bra detta :) Längtar riktigt rejält nu!

För övrigt så har jag tittat på en massa gamla fotografier idag, från när jag och syskonen var små. Mamma delade med sig av en del roliga minnen också. Till exempel att när jag var arg på någon så kallade jag dem för "din dumma vävel" haha.. Och som när Peter sa till vår vuxna granne att han skulle slå honom på kissemannen ;) Jennie kunde inte uttala K, utan hon sa T istället, så folk hade kul åt henne när hon skulle säga "ficka".... haha

I alla fall, en mycket bra dag :)


dagdrömmardag

"You will have trouble concentrating today, so set aside any important tasks and allow yourself to daydream."

Jag ska skita i allt och bara ta det lugnt idag. Det står i mitt horoskop.

vi tar en reklam till, bara för att


Skidsemester, en riktig nitlott

Idag bjuder jag på ett Kåseri (som en krönika, fast med syfte att underhålla)


Inte en enda gång har jag vunnit på ett lotteri - förrän nu. Glad i hågen trodde jag att vinstlotten skulle ge mig en härlig solsemester. Till min stora besvikelse var vinsten en resa till kallare breddgrader. Vinstlotten förvandlades till en nitlott på två röda sekunder. Jag har aldrig riktigt förstått tjusningen med att åka iväg till snö och kyla, för att kasta sig ut från en brant backe med fötterna fastspända på två okontrollerbara skidor. Att jag är så långt ifrån Anja Pärson och vintersportsstjärna man kan komma, är inget jag sticker under stolen med. Att se mig på ett par skidor måste vara ungefär lika underhållande som att se Bambi på hal is. Kommer jag hem med ett brutet ben och kroppen full av blåmärken så har jag klarat mig förvånansvärt bra. Nej, ska jag skada mig på min semester så gör jag det hellre på ett lite mer statushöjande sätt. Att fördärva ryggen när man hoppar bungyjump eller surfar på Atlanten är till exempel lite festligare, än att bryta alla kroppens ben i en frontalkrock med en snorig unge i Idres barnbacke. Därför har jag valt att bojkotta allt vad skidsemestrar innebär. Varför åka till ett ställe där alla är påpälsade med underställ, tjocka tröjor, halsdukar och mössor, när man istället kan lägga sig till rätta i en solstol och betrakta solbrända killar, som spelar beachvolleyboll med bar överkropp? Är inte det en underbar semester, så säg? Jag njuter hellre av en drink på stranden i ett exotiskt land, än står och skakar tänder vid liftkön i en populär skidort.


Det borde dock nämnas att min negativa inställning till skidsemestrar även kan bero på att jag är en riktig "kylling". Jag kan ligga vid poolen utanför ett hotell i Rhodos, mitt i högsommaren, och frysa så att jag får gåshud. Ni kanske förstår varför det känns mer aktuellt för mig med en semester i Thailand, än att ligga med huvudet begravt i snö efter ännu ett misslyckat försök med att stå upp på ett par skidor. Tacka vet jag solsemestrar!


VasakronanGammal reklam för Vasakronan, fortfarande lika rolig!

reklam
Kommer ni ihåg den här reklamen?
Jag ska nog ha ett reklam-tema i min blogg ett tag framöver.
Lägga in lite blandade reklamer, gamla och nya.

just another wednesday

har varit en riktigt jävlig dag, men anniken livade upp den med sina små kommentarer

- bor man hemma när man är 30 år, då måste man vara ful!

lite av varje

Jag fick G på matteprovet!!! Glädje!

För övrigt så har jag varit och målat i Jennies nya lägenhet både igår och idag. Riktigt fin är den! :)
Sen får vi se hur den ser ut efter inflyttningsfesten... haha ;D

Det får bli ett kort inlägg idag, för jag orkar fan inte skriva mer. Visdomstand som växer in i tandköttet = smärta!

RSS 2.0