hur lyckas man?

vad ska jag säga?
jag försökte mig på att ändra design på min blogg. och hur gick det? ja, ni ser ju själva.
när jag började, så tänkte jag mig något personligt. som malins och marianas, med egna fotografier.
men det sket sig totalt..! när jag efter X antal försök fortfarande inte förstod hur man gjorde, så tänkte jag att "då ändrar jag tillbaka det som det var från början och sen får det vara så ett tag till, för nu pallar jag inte längre". men NEJ! inget går min väg idag. varje gång jag klickar på "Design" så blir jag utloggad! så nu kan jag inte ändra någonting, med andra ord. men skriva inlägg, det går minsann! usch ja.

om någon är duktig på det här med koder och html och css och allt vad det heter, så får ni gärna ge mig en hjälpande hand. det kanske finns någon som rent ut av känner sig manad att göra en fin design på min blogg, för vänlighetens skull? det är bara att hojta i så fall - jag blir överlycklig!


jag är stark.

istället för att ta bilen till willys, köpa en 300 grams chipspåse och kränga den framför tv-rutan (som jag var sugen på att göra) så satte jag mig istället på träningscykeln för första gången på drygt två år (!) och cyklade tills svetten rann och jag fick kippa efter andan. skrämmande olikt mig.

det är så imponerande att man blir tårögd!

strålande

idag är mitt humör på topp, på grund av två anledningar :)

anledning 1: jag har räknat hela tre mattetal och fattat alla tre, helt otroligt! (har visserligen skrivit av annikens lärares uträkningar, och hade aldrig klarat det utan dom, MEN idag förstod jag i alla fall vad han hade gjort!) grattis din trögtänkta fan, sitter ni säkert och tänker nu... och jag kan inte göra annat än hålla med er. matte är verkligen inte mitt ämne. som jag sa igår (när jag var som allra mest förbannad och bara ville riva sönder matteboken, blad för blad, och spola ner allt i toalettstolen) - jag äter hellre fårtestiklar, än räknar ett enda jävla mattetal till. men man får glädjas åt det lilla, om några månader är det över. idag har jag i alla fall insett att jag bara sa det där om fårtestiklar i stundens hetta igår. matte C är nog trots allt ett bättre alternativ? ett LITE bättre alternativ.

men nu släpper vi det...

anledning 2: idag är det onsdag, vilket betyder GREY'S ANATOMY! lite popcorn på det, så har vi en fulländad kväll. i alla fall en fulländad onsdagskväll. och imorgon blir det ännu mer glädje i form av smörgåstårta och martinsällskap. kan knappt blir bättre

mattemög

de som tycker att matte C är lättare än både matte A och matte B kan gå och dö.
här sitter man och kämpar och sliter för att få godkänt, så kommer folk med kommentarer som "fattar du inte matte C? det är ju den lättaste mattekursen..." SKÄMTAR NI MED MIG ELLER?

jag vill ha tillbaka min gamla mattelärare. han jag hade i matte B. den läraren jag har nu, vet jag inte ens namnet på. jag tror att jag har kallat honom både stig, sten och sture... och jag vet fortfarande inte vilket som är rätt!

kakrecept hit och fiskmås dit. skottkärran är nere i källaren. sådana här uttryck använder min lärare. är det konstigt att jag inte förstår något?

det ska ske ett under om jag får G på nästa prov. hittills har jag klarat mig med nöd och näppe, men nu känns det som att min tur börjar rinna ut. men jag borde fan få en medalj för att jag försöker!

Studenten!

Utsparkstiderna till studentdagen har precis blivit lottade.

Klockan 15.15 står vi i SP3G på trappan och skriker oss hesa!


haha

konversation mellan mig och mamma innan idag:

jag - man ser att jennie har varit på mitt rum i helgen.
mamma - jaså, hur ser du det då?
jag - där är chokladfläckar på lakanet och chipssmulor i sängen....

RSS 2.0