djupt

There is a legend wonderful to tell:
Each mussel shell
that deep within the salty sea doth lie,
once it has formed its pearl, must surely die.
O love, you are the pearl my breast did pray for -
and now with life must pay for!

ge mig helg!

Det händer så mycket denna veckan att all min energi går åt. Åker hemifrån 7 och kommer hem igen halv 5. Däremellan är jag på praktik i Abbekås. Det tar på krafterna att vara med 15 stycken 1-3 åringar en hel dag, det vill jag lova. Igår höll jag på att somna när jag cyklade hem. Hur fan kan man vara nära att somna när man cyklar? Och som om inte allt detta var nog, så måste jag sätta mig med skolböckerna så fort jag kommer hem. Halleluhja!

Idag har jag för övrigt bytt bajsblöja för första gången någonsin. Precis innan jag skulle gå på lunch dessutom. Hejdå aptiten. Fast egentligen ska jag väl inte klaga, för jag har rätt kul om dagarna :)

Avslutar med två gratulationer. En till sis för att hon har fyllt 23 och en till mig själv för att jag klarade tentan. Congrats till oss!

ny vecka

I lördags var det 20års fest i Simris. Trevlig kväll med mycket mat, dryck, falsksång och Carltondans. Och skratt åt Carltondans. Hoppas att någon filmade det, så man kan skratta åt Peter om och om igen. Anyways. I söndags hade jag en riktig sunkdag vilket var helt jävla underbart. Fick dock lite damp där ett tag när min dvd med surroundsystem slutade fungera. Efter några tafatta försök med rensningsskiva och byte av scartkontakt, så förstod jag att jag var okapabel till att rätta till problemet och fick ytterligare lite damp. Men jag lugnade ner mig snabbt igen. Nu är det ny vecka och nya tag. Kommer befinna mig i Abbekås och ha pulkarace med treåringar veckan ut. Jag trivs.


the dentist

Var hos tandläkaren innan idag. Jag är rädd för tandläkaren. Har aldrig haft ett enda hål och inga andra tandproblem heller, men jag gillar inte det ändå. Ljudet från borrar och smaken av banangojja är inte min grej. Men det var inga problem idag iheller - med mina tänder. Däremot var det ett jävla problem att få tekniken att fungera där inne. De fick röntga mig flera gånger för att det var något som inte fungerade. Och varje gång lämnade dem rummet. Hur mycket strålning fick jag där egentligen? Tänkte på Johan Glans när jag låg där inne.

- Är den här strålningen farlig?
- Nejdå, absolut inte......... Men jag ska ändå lämna rummet..!

squash

Jag provade på squash igår. Det var inte kul. Kan delvis bero på att jag var skitdålig och mest stod och duckade när bollen susade emot mig. När man har vinnarskalle så gillar man liksom inte att förlora alla matcher med överlägsna siffror. Det är inget man vill ägna sin söndag åt. Efteråt fick jag dessutom träningsvärk i rumpan. Det var inte heller jätteskoj.
Vi kan nog alla konstatera att jag är en klenis.

like any other day

Vem var det som sa att socker gör en piggare för stunden? Jag blir bara tröttare och tröttare för varje bit jag tar... Snart orkar jag inte tugga längre! Tröttheten kan iofs bero på att jag har haft en fruktansvärt påfrestande dag. Eller nej vänta, vem försöker jag lura? Den har varit lugn som vanligt. Åkte till Malmö, halvsov på föreläsningen, gick för att handla falafel och fick maten billigare då falafelmannen flörtade med Josefin, blev mätt och belåten, gick på ett basgruppsmöte och slutade en timme tidigare än bestämt. Inte så tokigt. Falafeln höll dock på att åka upp igen, då jag fick springa till tåget. Men det är smällar man kan ta en sån här dag.

Imorgon är jag ledig. Och på onsdag också. Man stressar ju inte ihjäl sig direkt :)

är det så?

När jag åkte hem från Kristianstad igår, så körde busschauffören fel. Vi var nästan framme i tomelilla, när chauffören gjorde helvarv i en rondell och körde tillbaka mot Kristianstad igen. Sen blev stämningen festlig i bussen (nej). En kille längre bak kände väl paniken komma krypande över att behöva bli sen till någonting, så han började skrika DU KÖR ÅT FEL HÅLL!! DU KÖR ÅT FEL HÅLL!!!!!! Då hör man chauffören sitta och svära för sig själv "Jag vet väl för fan att jag kör åt fel håll, men var ska jag vända? Det går för fan inte att vända någonstans! Var fan vänder man denna långa jävla bussen?!" Jag undrar om han var nykter.

Idag är jag sjuk och har en smula dödsångest. Sitter och lurar i mig själv att min huvudvärk beror på att jag har en hjärntumör eller något annat farligt. Det är ganska hemskt... I don't wanna die. Okej, jag kanske överdriver lite. Men bara lite.

done

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


Klar med examinationen nu by the way! Can I get a halleluhja!?

have mercy

Somnade vid halv 5 i morse, efter att ha legat och vridit mig av plågor i flera timmar, då mitt huvud kändes som en tickande bomb. Idag ska jag sitta och skriva examination hela dagen, med endast ett par timmars sömn i nacken och en huvudvärk som vägrar ge med sig. Eller huvudvärk låter så lindrigt, denna värken borde få ett nytt namn. Ett råare namn. Det kanske uppfinns någon gång. Den som lever får se... Oh, what a lovely day

zeke palm


RSS 2.0