halloween

Vi hade höstfest på förskolan idag. Det gröptes ur pumpor och sattes ljus i dem. I taket hängde spöken och bordsdekorationen var orange. Helt traditionsenligt. Barnen fick målat spindelnät och pumpor i ansiktena och jag skulle ju inte vara sämre, så jag fick ett spöke målat på vänstra kinden. Det var såklart inte förrän jag kom innanför ytterdörren där hemma som jag kom på att jag glömt tvätta bort spöket innan jag slutade för dagen... Inte konstigt att busschauffören tittade konstigt på mig!

Men i alla fall. Slutade halv 3 idag och bussen gick inte hem förrän klockan 4. Vad fan gör man ensam i Abbekås i 1½ timme? Jag gick en lång runda, sen satte jag mig på stranden och filosoferade om livets ljuspunkter och gråzoner. Solen sken, så jag var nöjd. Nåja, inte helt nöjd kanske...

sprätta loss?

Såja, nu när jag fick månadens studiebidrag så började det klia i fingrarna på mig direkt. Därför blev det en tripp till Malmö idag. Är nu ett par vinterskor och en tröja rikare. Tittade ut en plattång också, som jag antagligen införskaffar mig imorgon.

Just nu: Lars Winnerbäck - tvivel

You say that you will.. but you won't!


min gamla samsung

När jag fick en ny mobil så gav jag min gamla till pappa. Ni vet den där uppfällbara samsungen som jag bland annat badade i sjön med och tappade från andra våningen, rakt ner i stengolvet på första våningen - men som överlevde ändå. Den där mobilen. Den har min pappa nu. Och den lever fortfarande, efter alla dessa år. Jag börjar tro att den är odödlig! Ärligt talat... Igår råkade mamma tvätta mobilen i tvättmaskinen och när hon insåg misstaget så började hon leta efter en annan gammal mobil som låg och skrotade här hemma, som pappa kunde få använda istället (pappa är inte så kräsen när det gäller mobiltelefoner). Men det hade hon inte behövt. Den klarade bannemej en tvätt i tvättmaskinen också! Detta måste vara världens tåligaste mobiltelefon någonsin.

Du kanske borde köpa den Jennie, för den håller när man kastar den i väggen! Jag vet, jag har provat!


partaj och din mamma

Man lär sig något nytt varje dag. Igår lärde jag mig att mina klasskamrater är väldigt givmilda när det gäller sprit. Vilket var trevligt. För stunden. Idag har gårdagens blandning tagit ut sin rätt i form av en berg&dalbana i min mage. Inte fullt lika trevligt.

Men gårdagen var gemytlig. Jag och Christopher hade "din mamma" battle. Jag behöver nog inte säga vem som vann. Det skulle kännas som överflödig information på något sätt. Kan i alla fall nämna att han körde på "this makes no sence" stuket med sina "yo mama is so short, that when she drinks coffee...it wakes her up more", eller "yo mama is so ugly, that when she looks in the mirror, she sees herself". (Jag vet, det var en lätt match). Jag satsade mer på valskämten - "Din mamma är så fet att när hon badar i havet så flockas valarna runt henne och sjunger 'we are family'" eller "Din mamma är så fet att när hon solar på stranden så kommer Green Peace och skriker SAVE THE WHALE!!"

Nej nu ska jag sluta. Det är antagligen bara jag och Ph som tycker att det är kul ändå.
Det dyker nog upp några mer eller mindre charmiga bilder på facebook så småningom.


lediga dagar är ljuvliga dagarHar ni någon gång haft en sån dag där allt bara går åt helvete? En sån dag där man verkligen önskar att man aldrig gick ur sängen på morgonen? En sån dag har jag haft idag - fast precis tvärtom! Allt har gått min väg. Jag har hunnit med skitmycket och det har inte ens varit ansträngande. Jag hade till och med så mycket energi över att jag plockade ut disken ur diskmaskinen, utan att någon bad mig göra det (det hör inte till vanligheterna). Nu har jag ju naturligtvis gjort roligare saker än tagit hand om disken också idag. Annars hade jag nog inte tyckt att dagen varit fullt så bra.

Anyways. Istället för att önska att jag aldrig gick ur sängen i morse, så vill jag nog inte gå och lägga mig. För morgondagen kan väl ändå inte bli så bra som denna? Vänta nu här.. Var det inte imorgon det var fest med folk from all over? BUSar och öl. Morgondagen skulle nog kunna toppa idagdagen ändå.

Idagdagen?

Lill-lördag

Man ska inte underskatta sockrets inverkan på en. Jag har försökt börja på mitt examinationsarbete hela dagen, men eftersom jag inte kunnat komma på någon bra inledning så har jag inte orkat börja skriva. Inspirationen har liksom inte  funnits där.
Efter några timmars funderande kom jag dock fram till att om jag ska orka ta tag i skrivandet, så måste jag ha godis! Sagt och gjort. Jag körde och köpte en stor påse och satte tänderna i den första godisbiten redan på parkeringen - och VIPS, så hade jag helt plötsligt hela inledningen i huvudet! Jag hann knappt svälja lakritsen förrän jag hade kommit på flera meningar.
Vem var det som sa att godis är onyttigt? Min dag är räddad!


naatalie.blogg.se

Svävade ut om ämnet "bloggar" med Anniken idag (jag vet, världens intressantaste samtalsämne!) och hon frågade vad min blogg hette. Jag svarade såklart naatalie.blogg.se men lade sedan till att hon skulle bli besviken eftersom jag aldrig uppdaterar. Hon tröstade mig med att alla får bloggtorka ibland. Men jag vet inte riktigt om bloggtorka är det rätta ordet. För i så fall lider jag av konstant bloggtorka. Jag vet inte varför jag har en blogg överhuvudtaget. Ibland blir jag sugen på att skriva några rader, men what's the point, när man inte har något intressant att skriva om? Tragiskt det där. Jag tycker lite synd om mina läsare. Eller nej vänta. Nu tycker jag lite synd om mig själv för jag tror inte att jag har så många läsare. Vilket iofs inte är så märkligt. Man kanske skulle lägga ner? Eller helt enkelt krydda med lite ansträngning?


mail på villovägar

Ett medelålders par i Pajala längtar en kall vinter till värmen på Mallorca, där de gifte sig för tjugo år sedan. Mannen åker av olika skäl ner dagen före hustrun. När han checkat in på hotellet upptäcker han att hotellrummet har dator och internet. Han beslutar sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han stavar tyvärr mejladressen fel och i cyberrymden betyder det att mejlet har hamnat hos någon annan... I detta fall hos en prästänka i Sörmland, som just kommit hem från makens begravning. Sonen finner henne avsvimmad vid datorn och läser följande på skärmen:
Till min älskade hustru. Jag har precis kommit fram. Jag förstår att du är förvånad över att höra från mig, men de har datorer här numera och jag ville passa på att mejla dig. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.
P.S. Det är djävligt hett här nere ... D.S

Tyst minut

Det är med stor sorg och ett värkande hjärta som jag meddelar att min plattång hastigt har lämnat oss idag. Han gled igenom mitt hår, för sista gången, igår eftermiddag. Den annars så glödande tången ligger nu kall och utsliten på badrumsgolvet, efter tre trogna år av värme och platt hår. Min käraste ägodel har dött. Torsdagen den 9 oktober 2008 är en sorglig dag.

Garderobspåfyllning

Heldag med syrran idag! Shopping stod på schemat och shopping blev det verkligen! Alla är nöjda och glada, utom möjligtvis min plånbok.. Den får känna sig tom och ensam resten av månaden nu.

Min mage är kanske inte heller så nöjd, förresten. Jag fick för mig att äta korv med mos på stationen i Malmö. Korv med mos, hur tänkte jag där? Måste äta något annat nu, för att få bort eftersmaken. Tuggummit som gick ut i ferbruari 2006 funkar inte riktigt.

regn och rusk

Nu är det förjävla tråkigt höstväder och då börjar man tänka tillbaka på varmare tider. Hade det inte varit underbart med 30 grader varmt och en heldag på stranden?


RSS 2.0