helt slut

Idag är jag så trött att jag skulle kunna somna och vakna igen om en vecka. Typ.

Du ska dö

Igårkväll satt jag på mitt rum och tittade på Braveheart, när jag plötsligt fick sällskap av en fluga. Åh, fan vad jobbigt med en fluga på rummet, tänkte jag då... Däremot brydde jag mig inte tillräckligt mycket för att orka göra någonting åt det. Men det skulle jag ha gjort. Jag skulle ha brytt mig! Den jävla flugan surrade runt mitt huvud hela natten. Eftersom jag inte hade någon tidning i rummet så gjorde jag några tafatta sving med en strumpa som låg nära till hands. Men inte kan väl en mjuk strumpa skada någon? Mycket riktigt, när jag vaknade i morse satt flugan på min kudde och surrade som bara den. Den valde säkert att landa på en plats där den visste att den skulle irritera mig som mest. Där gjorde herr fluga en tabbe, för jag kan garantera att han inte överlever en natt till. Jag har nämligen utrustat mig med en Kvällsposten.

småsjuk

Såja, ledig imorgon vilket betyder att jag får en lite längre helg. Det välkomnas :) Men när jag ändå skiver här så kan jag ju passa på att klaga lite också. Min hals dödar mig! Har inte sovit ordentligt på tre nätter för jag ligger bara och hostar och snörvlar och annat sånt trevligt. Väldigt jobbigt faktiskt, så det ska bli skönt att få sova lite längre om morgonen i ett par dagar nu :)

Maria, när blir det kebab i Kristianstad?

Betydelse

Your secret's out and the best part is it isn't even a good one.


En trädkulle

Jag har nyss upptäckt att One Tree Hill har börjat på tv igen och att jag har missat flera avsnitt. Tv-människa som jag är, så blir jag upprörd över att detta kunde hända. Jag har varit så upptagen på söndagarna att jag missat säsongsstarten av snygga människor som spelar basket. Och med snygga människor menar jag Chad Michael Murray. Så egentligen borde jag ha skrivit snygg människa... Men nu blev det inte så.

en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans

Allt känns väldigt konstigt just nu. Jag har blivit sjuk. Jag är aldrig sjuk!
Imorgon flyttar Jessica till Norrland. Min äldsta kompis som alltid har funnits på gångavstånd flyttar till Norrland.
Min värld är upp&ner vänd!

tisdag


söndag

nä, man kanske skulle gå och gräva ner sig.


allt och inget

Stephanie bor i Borås och snart bor Jessica i Övik... Sara, du blir där du är!

Annars leker livet. Allt är strålande (förutom att jag gick upp halv 6 idag). Har skitkul på högskolan. Hörde ni? Jag har kul på en skola. Det är även roligt att vara ledig imorgon. Extra lång helg!

Fikade med Maria innan idag. Vi bestämde att vi ska åka till Kristianstad en dag, enbart för att äta kebab. Man måste ju utnyttja tågkortet liksom. Och de har god kebab i Kristianstad.

Nu ska jag till Jessica.

Detta var ett givande inlägg.

da buzz

Någon mer som än jag som gillade henne?


Lång dag

Snacka om dryg dag. Skola från 08.15 - 17.30 är ingen höjdare. Orkade dock sprida ett leende på läpparna när jag såg Sissela Benn, utklädd till Filippa Bark, vandra över torget.


Godnatt

Då var första skoldagen avklarad. Imorgon ska jag ta tåget från Ystad kl 07:08. Jag behöver med andra ord ställa väckarklockan på ungefär 05:30. Detta är inget jag är nöjd med.

Fredag snart igen?

RSS 2.0