Ljuvliga tisdag

Aaaaaah grupparbetet blev klart igår, så jag är ledig idag! Så jävla skönt att kunna ligga i sängen hur länge man vill. Går knappt att beskriva. Idag ska jag mest ta det lugnt och hoppas att solen tittar fram så jag kan sitta i trädgården :) Tänkte även locka hit Peter, så att han kan koppla ihop surroundet med Spotify. För jag fattar inte hur man gör.

Röd dag på fredag = ledig två dagar denna veckan! Inte varje vecka det händer... You just gotta love it

keen leeee

Haha, var bara tvungen att dela med mig av denna!


Lediga dagar

Skulle grilla med några klasskamrater i småbåtshamnen igår. Skulle ha grillat klockan 6, men det blev uppskjutet till 19.00. Efter 40 minuters väntande kom folket med grillkolen. Vi som hade kommit i tid var stelfrusna vid det laget, och hungriga! Sen strulade grillen (för det kan inte ha varit oss det var fel på, haha) så vi bestämde oss för att gå in till Peter och steka skiten istället! Sagt och gjort. De andra lavade upp sina tjocka korvar på stekjärnet och själv tog jag fram min fläskfilé. Fint ska de va ;) Och gott var det också. Lite Alias och alkohol på det, sen var kvällen gjord.

Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen. Underbart med sol! Jag och mina föräldrar rullade ut mormor till Jakten, åt glass och promenerade i skogen och längs strandpromenaden. Mycket folk ute en sådan här dag :) Mysigt. När de andra åkte hem så stack jag till Lina - räddaren i nöden som hade spelat in One tree hill avsnittet som jag missade igår ;) Jag är nog lite beroende. Kan inte missa ett avsnitt.

Jag älskar lediga dagar. Och soliga dagar.

sooool! :D

Såja, nu har det blivit ett nytt klädesplagg i alla fall :) Köpte ett par Dieseljeans i Kristianstad - skånes varmaste stad! Har även suttit och solat i Martins trädgård, spelat kubb och annat som hör sommaren till :) Underbart! Åkte tillbaka till Ystad idag igen dock. Har nyss ätit påskmiddag och snart ska jag se Tristan + Isolde med mina föräldrar. Vet inte hur många gånger jag sett den nu, riktigt bra film.

shopping?

Jag tänkte storshoppa i helgen, så jag tog med mig Martin till Entré i Malmö. Jag skulle handla jeans och festkläder och kanske någon tröja om jag hittade det. Jag kom hem med två par strumpor. Inte ett skit hittade jag. När jag äntligen känner att jag har pengar att shoppa för, så hittar jag inget jag vill ha. Inte ens något halvfint. Det tyckte jag var lite jobbigt, för nu kommer jag säkert handla upp pengarna på något annat som jag inte ens behöver. Och sen när jag hittar några kläder jag vill ha, så är pengarna slut. Det här med sparande är inte riktigt min starka sida.

Martin däremot, som inte hade något speciellt att handla, han kom hem med både skor och tröja. Typiskt.

Min lediga dag blev inte så ledig.

Idag hade jag denna veckans ända lediga dag. Skulle städa hos en gammal dama under en timmes tid i morse och efter det hade jag bara tänkt ta det lugnt, slappna av med lite musik och tv-tittande - och vila lite, eftersom jag varit väldigt trött och stressad den senaste tiden. Men tji fick jag! Klockan 8 ringde mobilen och väckte mig. En förskola i Skivarp ville att jag skulle vikariera där idag och jag tackade naturligtvis Ja eftersom jag var ledig. Sen blev det stress stress stress. Kom på att jag inte är särskilt välorienterad i Skivarp och hade ingen aning om var förskolan låg... Smart. Fick ringa runder och be om vägbeskrivningar, äta frukost, göra lunch att ta med, klä på mig, göra mig iordning och samla ihop allt jag skulle ha med mig på tjugo minuter. Sen körde jag till tanten för att städa och då stötte jag på ytterligare problem. För det första så hittade jag ingen parkeringsplats, så jag fick köra runder och leta hur länge som helst. Det är inte kul när man är stressad. För det andra så hade tanten såklart glömt att jag skulle komma idag, så hon släppte inte in mig! Nåja, efter 10 minuters ringande på dörrklockan öppnade hon äntligen dörren. Då ville hon att jag skulle handla lite till henne och det gör jag gärna, så jag körde till Hemköp och samlade ihop varorna i en hast. Och när jag kom tillbaka igen, vem fan hade då snott min parkeringsplats om inte Mattias? Det ska han få höra... ;) Fick köra runder och leta igen!

Nu ska jag inte klaga mer, för resten av dagen flöt på rätt bra. Trevlig personal och härliga barn på förskolan. Trivdes jättebra, så jag hoppas att de ringer fler gånger :)

RSS 2.0