Sverige

Då var man hemma från Bulgarien igen. Där var riktigt varmt och skönt, veckan gick alldeles för fort! Bilder ligger uppe på facebook.. På tisdag får man börja plugga igen. Varför går somrarna alltid så fort och vintrarna alltid så fruktansvärt sakta? En evig gåta.. Jag borde flytta utomlands!

Men nu är jag tillbaka i Sverige igen och det känns ganska skönt det också. Maten i Bulgarien är inget vidare, så det ska bli gott med svensk mat! Såg även att filmen Män som hatar kvinnor hade kommit med posten, så det blir nog lite filmtittande, popcorn och skånemjölk ikväll. Har redan sett filmen på bio, men den är absolut värd att se igen.

Borta bra men hemma bäst?

Mycket att göra

Ganska hektisk dag idag. Jobbade i Rydsgård 9-14 och sen började jag jobba i Ystad klockan 15. Skulle dock bara städa en timme hos tanten då. Sen stack jag till Peter och hämtade en bok och körde och handlade lite saker till resan. Nu har jag precis varit iväg och växlat pengar och hämtat kamera hos Jennie. Hög tid att börja packa nu. Det var nog 2-3 saker till som jag skulle hinna med idag, men jag har såklart glömt vad det var. Typiskt mig.

Imorgon är det jobb igen 8-15.30 och på kvällen drar jag till Bulgarien med Martin. Ska bli skönt med lite sol och bad innan skolan börjar igen :)


Helt slut

Ööööh vad trött jag är! Spelat fotboll även denna söndag, men denna gången var vi inte så många = man fick springa mer än vanligt.. Är helt seg nu. Skulle ha blivit bob hund ikväll, men jag orkar verkligen inte. Får bli lite popcorn och friidrott istället :) Timbk & Damn var förresten riktigt bra igår. Där är krut i den mannen minsann, energin verkade aldrig ta slut!

Ska jobba hela nästa vecka och på fredagkväll drar jag och Martin till Bulgarien! Gytt


Ny dator

Aaah, sitter vid en ny dator :) Peter har köpt en mac så jag får ha hans andra dator när han inte ska göra nåt skolarbete, för då behöver han denna igen. Tackar och tar emot :) Eller jag tackar mamma egentligen, för det är hon som har köpt den.

Om två veckor drar jag och Martin till Bulgarien, ska bli grymt nice! Har varit i Sunny Beach innan, denna gången blir det Golden Sands. Sol, bad, drinkar vid poolen... Längtar!

RSS 2.0