Torsdag igen (väldigt givande rubriker)

Denna veckan har varit väldigt grå och trist och regnig, men det får det bli ändring på nu tycker jag. Ska träffa Josse och Lina imorgon. Kanske blir bowling? Eller kanske Patrik 1,5.. Något ska vi hitta på i alla fall, utan att tänka på/prata om grupparbetet som vi håller på med just nu. Grupparbetet är iofs ganska kul, men är det helg så är det!

Ska även börja skärpa mig med allt möjligt nu (försöka). Ta tag i mitt liv, som det så fint heter. Till exempel sluta sitta vid datorn x antal timmar om dagen. Och inte slösa bort massa pengar på godis och skräpmat.Lycka till, till mig...

torsdag

I don't know what he's after
but he's so beautiful, such a beautiful disaster.
And if I could hold on
through the tears and the laughter
would it be beautiful
or just a beautiful disaster?

snö

Jag cyklade hem när det snöade som värst idag. Det var jättekallt när det kom snö innanför jackan, kan jag tala om. Tog på mig min varma och mysiga morgonrock så fort jag hade kommit hem. Sen satte jag mig i fåtöljen med en godispåse nära till hands, lutade mig tillbaka och startade en film som varade i två timmar. Kostade på mig ett extra leende när jag tänkte på hur mycket bättre detta var, än att gå på en fyra timmar lång bildlektion på Malmö Högskola. Hade jag gått på den, så hade jag fortfarande inte varit hemma. Då hade jag suttit på tåget nu... och antagligen varit trött och hungrig och vresig. Fast nu har jag till och med hunnit sova några timmar, så jag är istället både pigg och mätt och munter. Mycket bättre! :)


Helg

Då var det helg igen! Är nämligen ledig imorgon. Jag gillar när de lägger lediga dagar på fredagar! Ska snart dra till Lina och käka tacos och glo på film. Imorgon bär det av till Hanaskog igen, fan vad jag ränner. Undrar hur många gånger jag har åkt 4:ans buss till Kristianstad de senaste två åren. Busschaufförerna brukar i alla fall kommentera mina helgfärder "har du lämnat killen nu fina flicka". Ganska obehagligt när det bara är jag och busschauffören i bussen. Då blir jag lite rädd. 

Den glade badaren har lagt upp rockvideon på Youtube också! Hon ville väl flasha med att hon badat i havet när det var minusgrader ute. Det unnar jag henne efter en sådan uppoffring! (Okej, jag tycker också det är lite kul att den ligger ute för allmänheten). Se den vet jag! ---> http://www.youtube.com/watch?v=w134S4Xjw9E

lägenhet

Har precis skickat in en intresseanmälan till Ystadbostäder, så jag och Martin kommer väl ha en lägenhetsnyckel i handen som sådär 2 år haha. Den som väntar på nåt gott.... :)


Veckan som gått

Har varit en bra vecka! Filmat och redigerat en rockvideo mån-fre. Spelat marackas i rondeller och på bilar... Man kan nog säga att det inte har varit någon vanlig skolvecka. Har även fått reda på att jag klarade tentan. Mer än det till och med :)

I fredags fyllde Martin år och det firades med bowling och mat på Garvaregården, med hans familj minus Emma. Martin vann bowlingen, så han var glad. Han förstod inte att vi lät honom vinna eftersom det var hans födelsedag. Det man inte vet har man inte ont av. Helgen fortsatte med firande och alldeles för mycket konsumtion av mat, kakor och godis. Övermätt! Smälte all mat med att titta på gamla videofilmer från när Martin var liten. Riktigt rolig syn haha! Han var fem år och grät för att han inte fick äta pepparkaksdeg. Men söt var han! :)

MattiasVar bara tvungen att lägga ut en bild på Mattias i sin rockvideo-outfit!

She took one for the team

Det är den 3 februari och Lina har badat i havet idag!! Hon bara sprang rakt i, med kläder, skor och allt på... och jag sprang bredvid med videokameran i högsta hugg! En sådan sak måste man bara föreviga. Helt rubbat!

it's my life

Spenderade helgen i Borås, var riktigt kul att träffa Stephanie igen o se hur hon har det! Väldigt rolig kväll blev det dessutom, om man bortser från att Sara fick mig att spy på grund av hennes äckliga jävla snor- och kråkhistorier... Blä! Lyckades även få Martin full för en gångs skull, det är inte lätt vill jag lova! Eller det var inte jag som lyckades egentligen, han hällde i sig självmant... Så jag ska inte ta åt mig äran. Men kul var det i alla fall :D Nattamauden var inte nådig - 60 spänn för en falafelrulle. Fast den satt där den skulle.

Det blev däremot inte särskilt mycket sömn i helgen, så jag hade stora problem med att lämna sängen när klockan ringde imorse. Och ännu svårare blev det när jag kom på att vi bara hade en föreläsning idag och att vi skulle tillbaka till Ystad igen efteråt, för att börja med rockvideon. Så det slutade med att jag slängde iväg ett sms till Josefin, ställde om klockan och föll tillbaka i drömmarnas värld (skönt med en mjukstart på veckan). Sen var jag pigg i lagom tid till att mina gruppkamrater kom tillbaka till Ystad. Perfekt! Satte oss på Koppen och diskuterade ett tag, sen startade vi inspelningen av rockvideon. Morgondagen kommer bli helt galen! Love it

RSS 2.0