Morgondagen

Imorgon är jag ledig. Jag ska sova länge! Typ till klockan 10... Vågat! Kommer känna mig som en riktig rebell.

På eftermiddagen ska jag till Nova Lund och tömma plånboken. Jag har hört att man blir lycklig av att shoppa. Åtminstone för stunden. Jag tror det stämmer. Fast lyckan försvinner sen, när man måste leva på nudlar resten av månaden. Okej, det kommer inte hända mig eftersom jag bor hemma och får mat serverad varje dag, helt gratis. Men ändå!

När jag kommer hem från Lund är det dags för middag med Martin, Jennie och Fabian. Fabian ska laga mat till oss. Det var vår deal. Jag skickade ett foto på mig när jag precis hade klippt mig, så att han och Jennie kunde känna skadeglädje och skratta åt det, i utbyte mot att Fabian skulle laga en utsökt förrätt till mig. Sen erbjöd han sig att laga en huvudrätt också. Mycket generöst, eftersom det inte ingick i vår deal :)

Så ser min morgondag ut. Jag gillar ledighet!


en dag som alla andra

Idag har jag: nypt christel i röven, sett mattias "strippa", fått en stackars tjej till att lägga sig ner på golvet och låtsa att hon födde barn inför 40 pers, satt mat i halsen och hostat ut christophers namn för att få upp maten igen, sett sofie kandidera till miss america (ja, hon ville ha fred på jorden), gått runt och kramat folk jag inte känner och så vidare... ungefär så har min dag sett ut. Det är så de flesta av mina dagar ser ut på Malmö Högskola.

Vad gör ni på jobbet/skolan?

god som man är

Vid gårdagens ledighet tog jag mig tid att hälsa på mormor och plocka ner hennes julgran, som jag satte upp och klädde förra året. En aning sent att plocka ner den kanske, men jag har varit en väldigt upptagen människa den senaste tiden. (okej, det var kanske inte helt sanningsenligt). Men bättre sen än aldrig i alla fall! Och idag har jag varit hos en annan gammal dama och städat hennes lägenhet. De goda gärningarna bara regnar över mig! Borde inte karma kicka in snart och ge mig en riktig vinstlott?
 

Fast det kanske inte räknas som goda gärningar när man får pengar för besväret...?

Oh dearly dearly dear

Jag är ledig imorgon. Loveloveloveit

Förresten så kan inte jag komma in på min egen blogg. Access forbidden. Tack för den!

inte mycket kvar

Snart klar med tentan. Riktig befrielse! Den har varit dryg som tysan, har hållt på som en idiot hela veckan med att leta i böcker och läsa stenciler och allt vad det är. Men nu är det snart över, som sagt :)

Hur ska vi fira detta?!


Snart helg också! Kan ju knappt bli bättre än så här :D

90-tals fest

Det var 90-tals fest hos Sara i helgen. Jag kom dit som Den där Mary (en förklaring till varför min lugg ser ut som den gör på bilden nedanför). Bilden har jag för övrigt varit fräck nog att ta från Sara, utan att fråga. Väldigt busigt gjort. Trevlig kväll var det i alla fall, musiken var ett stort plus! Kul att höra alla gamla godingar... de låtarna som man dansade till på roliga timmen i mellanstadiet, ni vet. Jag kom till och med ihåg rörelserna på några av dem. Mest för att man alltid rörde sig likadant, i brist på fantasi.Och om det var någon som undrade, så använde jag hårgelé och inte äkta vara. Så var det avklarat.

här händer det inte grajor

Måttligt tråkig dag. Städade hos en gammal gumma imorse och sedan dess har jag läst och läst och läst studentlitteratur. Sitter och ber för att något oväntat ska hända, men det ända oväntade som hänt än så länge är att en propp har gått. Hemma hos tanten. Så jag kunde inte dammsuga hennes kök. Jag tror ni förstår ungefär hur tråkig min dag har varit. Det händer inte överdrivet mycket i min värld just nu.

Helgen är väldigt efterlängtad. Martin kommer hit på lördag, vilket betyder att jag får en lång paus från hemtentan. Ska bli skönt att ta en paus från den. Nu har jag i och för sig inte börjat på den än.. Men ändå väldigt skönt med paus! Det är en synd att plugga på helgen.

väldigt onödig läsning

Jag skriver nog inte här så ofta. Och när jag väl skriver så dyker inläggen aldrig upp på sidan. Taskigt.
Och när jag väl uppdaterar så skriver jag aldrig något intressant......

Göteborg

Hemma från Göteborg igen. Väldigt trevlig resa, måste göras om någon gång :) Och då blir det ännu mer shopping ;)


RSS 2.0