Haha

IKEA-reklam!


promenad

Var ute och promenerade bland löven idag och jag är verkligen ingen höstmänniska, men lite vackert kan jag väl faktiskt erkänna att det är...


min pappi <3

pappa: natti, jag hörde en skitbra låt på radion idag!!
jag: jaha, vad var det för låt då?
pappa: jag kommer inte ihåg vad den hette, men det var lars winnerbäck!
jag: jag får liksom ingen ordning?
pappa: JAA!!!! exakt så hette den! SKITBRA!! 

good shit!

höst

Kallt som fan är det och snorig är man! Letade upp mössa och vantar i morse. Snart åker vinterjackan också fram. Känns ju inte strålande direkt. Jag förstår inte tjusningen med hösten! Vintern gillar jag inte heller, men då vet man i alla fall att varje dag kommer bli snorkall och att man måste pracka på sig extra kläder. Dessutom kan det vara ganska mysigt att höra snön krasa under ens fötter eller sitta inne med tända ljus, titta på film och dricka något varmt. Men hösten? Nej, röda löv räcker inte för att jag ska kunna gilla en årstid. Ge mig min sommar tillbaka!!


Göteborg

Imorgon drar vi till götet och jag är taggad!! Jessica bor i Mölndal, Stephanie i Borås. Sara flyttar snart till Amerikat. I helgen samlas hela gänget i Göteborg! Blir nog ett 10-tal lovely people som kommer göra denna helgen riktigt minnesvärd. På lördag är det fest och på söndag är det dags för paintball. Lite skraj för Sara dock, känns som att hon kommer pulverisera allt motstånd... Have mercy!

Fan vad jag ser fram emot denna helgen!


RSS 2.0