Robinson-liv

Då är man tillbaka från lägret i Raftarp. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva dagarna där. En väldigt kul upplevelse där man lärde känna nya människor, men jag hade inte velat göra om det. I alla fall inte när det regnar, haglar, snöar och är minusgrader. De gånger solen tittade fram sken alla upp och humöret blev på topp, men när den försvann så började man sura och längtade in.

Lägret ingår i kursen Utomhuspedagogik och vi var alltså utomhus dygnet runt måndag-torsdag, lagade mat i stormkök och sov i egenbyggda vindskydd i skogen, bland vildsvin och älgar bl.a. Ville man gå på toaletten under natten så fick man gå ungefär 400 meter med ficklampa genom skogen för att komma till en toalett. Rätt läskigt ändå... Folket i min grupp var rädda för att stöta på vildsvinen, själv var jag rädd för att det skulle hoppa fram en mördare.

Duscha kunde vi inte göra under de 4 dagarna, så man luktade fräscht och så. Även mysigt att diska i svart vatten som det flyter barr och mossa i. Men jag har nog blivit lite botad från min äckelmagadhet? Lite skit rensar magen. För att sammanfatta det hela: Om dagarna hade vi aktiviteter som paddla kanot, lektioner ute i naturen, gissa bajset o.s.v. Nu vet jag hur man ser om en ekorre är vänster- eller högerhänt och hur man inte ska göra när man paddlar. Om kvällarna satt vi framför "the-big-mother-fucking-one-time-at-band-camp-fire", grillade marshmallows, pratade om vad vi skulle äta när vi kom hem och hade mys. Om nätterna frös vi rövarna av oss, störde oss på hackspettarna och undrade om vi skulle överleva.

Helt klart ett minne för livet, gillar att få nya erfarenheter och upplevelser!

Sol och äckliga småkryp

Har precis varit ute i solen och cyklat en runda. Så här fint väder får det gärna vara nästa vecka när vi ska occupera Snogeholm några dagar (och nätter). Häromdagen kröp en spindel in under linnet på mig, när vi satt ute i en park i Malmö. Jag började skrika hysteriskt och hoppade och fäktade, fick sån jävla panik! Undrar hur det kommer gå att sova 3 nätter i vindskydd, kommer ju garanterat svälja några kryp där. Så mysigt det kommer bli att gå och lägga sig i en sovsäck med en massa gråsuggor, skalbaggar och allt vad det heter. Ser jag en mus så dör jag, ungefär så känns det. Men jag är taggad ändå, ser fram emot allt utom de äckliga krypen!

Tillbaka till min cykeltur. Stannade till på Intersport och köpte mig ett par joggingskor. Vad fan ska hon med det? tänker ni nu. Det undrar jag också.

Långhelg

YES! Ledig torsdag och fredag, vilket betyder att jag har helg nu. Sjukt skönt! Riktigt störigt att gå upp tidigt varje morgon och se Martin ligga kvar i sängen och vända på sig och sova vidare... Men imorgon är det jag som ligger kvar mohaha! Och ikväll planerar jag att käka en påse popcorn framför Grey's anatomy. Måste ju fira att jag varit godissugen i 4 dagar och ändå inte ätit godis? Jättebra att fira med popcorn.

Förresten så heter en kines i min kurs Kung. Ganska kul faktiskt.

Bra lördag

SÅ skönt med helg! Idag kom hela familjen och hälsade på, riktigt kul :) Var och shoppade allihopa i flera timmar, pappa såg lite plågad ut där på slutet :P Köpte Nudiejeans som var nedsatta från 1300 till 650 kr, helt okej va? Älskar när man gör såna fynd! Blev även en jeansjacka och sen var jag mer än nöjd :) Åkte hem till lägenheten och käkade gott, sen körde Anderssons hem till Ystad igen och jag och Martin cyklade till en skola och spelade lite basket. Gjorde en typ av straffar och jag förlorade alla omgångar, men det var ganska väntat? Nu har vi slagit oss ner i soffan, blir Millennium på tv ikväll och kanske lite chips. Klart godkänd dag :)

Klapp på axeln till mig själv och martin

Både jag och Martin är lediga idag och efter att vi gick upp vid 11-tiden så har vi varit riktigt flitiga. Städat, städat, städat! Får finbesök imorgon ju :) Nu ser man att tv-bänken är svart igen, låg ett tjockt lager damm på den innan ;) Diskat har vi också gjort, och snart ska vi gå till Willys och handla. Käkade sparrissoppa och vitlöksbröd till lunch, vilket var ljuvligt. Åt från samma tallrik och drack från samma glas, allt för att spara disk haha.. Höjden av lathet?


RSS 2.0