en lördag i kristianstad

Skulle ha städat igår. Det blev en tur till stan, hem igen för att käka middag, tillbaka till stan för att se bio och en kväll på biljardkompaniet istället. Ganska mycket bättre än städning. Riktigt bra dag! Gick in på Carlings och såg ett par byxor som var nedsatta från 500:- till 150, som jag dessutom har spanat lite på innan. Martin upplyste mig om att det var lika mycket som en timmes städning hos tanten. Sold. Sen sprang vi på Abby och Björn, som skulle se Shutter Island senare. Gick till Kosmorama och fixade biljetter vi med. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Riktigt bra stundtals, men jag gillar inte filmer som jag inte fattar. Och Björn fick förklara slutet för mig. Så jag gillade nog inte den ;) Anyways, vi drog vidare till Biljardkompaniet efter filmen och spenderade resten av kvällen där. Bra lördag som sagt!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då. Ingen dag jag firar direkt, tycker det känns lite krystat att ha en speciell dag då man "ska" äta middag med levande ljus och säga hur mycket man tycker om varandra, eller liknande. Det borde man väl kunna göra vilken dag som helst. :) Är nog inte särskilt romantisk av mig och det är verkligen inte Martin heller. Därför frågade jag honom för ett par dagar sen med glimten i ögat om han skulle köpa blommor till mig på alla hjärtans dag. Fick svaret "ska du köpa några till mig?" haha. Det blev inga blommor idag nej. Ingen romantisk middag heller, men spagetti och köttfärssås slår allt! Ikväll blir det nog en film och lite te, liiite mys får man ju ha ändå.

Imorgon börjar jag 9.15 igen. Vågar inte ta stadsbussen 07.04 längre, eftersom den alltid kommer en kvart försent och gör så att jag missar tåget. Får därför gå upp ännu tidigare för att (förhoppningsvis) stiga på bussen 06.49. Håll tummarna för att den jäveln kommer!


RSS 2.0