sätt sprätt på det

Fick studiebidraget i onsdags och då började det förstås klia i fingrarna på Ms. Big Spender direkt. Har bränt en tusing redan, vissa av sakerna på sånt som jag inte ens behöver. Det är något allvarligt fel på mig. Men butiksinnehavare lär älska mig i alla fall. Kunder som inte kan säga nej, är bra kunder! Idag fick jag förklarat för mig att ett liniment hade varit bra mot min spända rygg. Och det lät ju bra med en mindre spänd rygg, så jag tackade ja till linimentet. 195 kr kostade den lilla burken. Fanns inget att be för, det var bara att punga upp med pengarna och gå därifrån innan de försökte sälja något mer till mig. Usch, vad svag jag är. Men det där linimentet luktade faktiskt väldigt gott, och nu kommer jag få massage mycket oftare, för det är lite svårt att smörja in sig själv på ryggen. Slutet gott, allting gott! 

Förresten så var jag på ett spa idag och fick massage. Det var inte lika skönt som det låter... Massören var otippat stark i nyporna! Tryckte ut varenda knuta i ryggen. Men nu efteråt känns det väldigt skönt. Både skönt i ryggen och skönt att det är över. Min smärtgräns är nog inte särskilt hög.

Såhär i slutspurten måste jag ändå tillägga att helgen har varit väldigt bra. Det är synd att den måste ta slut så fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0