Gubbafotboll

Min morbror lockade med gubbafotboll igår och det lät ju kul så jag, Martin och Peter åkte till idrottsplatsen för att lira lite. Mamma och pappa satt som hejarklack bredvid planen och åt godis. När vi kom fram upptäckte vi att motståndarlaget nästan bara bestod av ungdomar som sprutade av energi. Efter 10 minuter av matchen kände jag mig döende och sneglade trånande bort mot godispåsen... Fullföljde matchen med nöd och näppe. Hade förberett mig på gubbafotboll för tusan! Och de få gubbar som faktiskt spelade, hade mycket MYCKET bättre kondition än mig. Vilket wake-up call, får kanske göra någonting åt detta. Kanske.

Idag är det träningsvärk på konstiga ställen och solning i trädgården som gäller. Det borde vara sommar året runt!

Tur det finns TV på sjukhuset!

Satt på akuten så länge idag, att det blev rövavtryck i soffan. Nu ska jag käka nåt och sen krama kudden. Imorgon är det jobb och i övermorgon är det jordgubbar!

Mycket mer än såhär orkar jag inte klämma ur mig just nu. Det tar hårt på en att sitta o glo på sjuka människor en hel dag!


Slit

Idag har jag och Martin varit duktiga! Eller mest Martin kanske... fan vilka krafter han har, blev helt imponerad. Vi var hos en som Martin känner och jobbade i deras trädgård. Gick med nån maskin som drog upp mossa, det var kul ^^ Att kratta upp all mossa vi dragit upp sen, det var däremot inte lika skoj. Blåsor på händer och fötter och en ännu snedare rygg. Jag fick ta paus lite då och då, för det var jooooobbigt att kratta! Martin var också trött, men han bara fortsatte och fortsatte som en jäkla duracellkanin! 5 timmar tog det innan vi var klara. Behöver jag förklara hur stor trädgården och gräsmattan var?.... Den var STOR!

Sen blev det en välförtjänt dusch och lite matlagning. Bacon, mums! Nu är zlatan-tröjan på, snart fotboll.

helg och lov

Idag var jag på Forum och skrev grupptenta med Josse, Lina och Mattias. Vi skrev och skrev och skrev - i 8 timmar i sträck. Utan paus. Åt en halv fralla under hela tiden. Så nu är jag ganska trött och tycker jag förtjänar lite godis och tv-tittande. Laddad inför morgondagen dock! Då kör vi.

Just det, jag har ju lov nu! Inget sommarjobb heller, så det blir beachen hela sommaren! Ses där

RSS 2.0