lugn kväll

Denna veckan har gått jättefort! Klagar man inte på :) Var egentligen ledig idag, men jag gick in som vikarie på en förskola i Rydsgård. Alltid bra med lite extra katsching-sching i kassan! Roligt är det dessutom!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Sitta framför teven med några kalla öl och slappna av. Skönt. Har nyss tryckt i mig nästan en hel (!) pizza, mamma tappade hakan när hon såg min tallrik ;) Har hänt en enda gång i mitt liv att jag ätit en hel pizza själv - och det var för att Peter trissade mig som fan och nästan tvingade i mig den. Efteråt hade jag så ont i magen att jag inte kunde röra mig på flera timmar, låg bara och kved! Men idag lyckades jag alltså klämma i mig 3/4 utan tvång och magknip. Nästan lite vuxenpoäng på det, eller vad tycker ni? ;)

pajas

Hade muntlig tenta idag, med Lina och två lärare. Stämningen var på topp? ;)

Lärare: Jaha.. hur känns det nu efteråt då?
Lina: Jo det känns rätt bra, vi blev inte så grillade som vi trodde att vi skulle bli.
Lärare: Haha vadå? Trodde ni att vi skulle vara så hemska?
Jag: Ja vi hade ställt in oss på att bli stekta... Välstekta dessutom.
Lina: Ja, så det är skönt att det är över nu!
Lärare: It ain't over 'til the fat lady sings! Fram med grillbesticken... Haha!


Jo men det gick nog rätt bra. Slipper bli nervös när man har lärare som är bra på att lätta upp stämningen :)

naatalie.blogg.se

Det är knappt lönt att jag skriver något här, för inläggen dyker ändå aldrig upp på bloggsidan. Tråkigt läge.

utvilad

Imorse vaknade jag och kände mig utvilad för första gången på flera veckor. Vilken underbar dag detta kommer bli! tänkte jag... sen tittade jag ut genom fönstert och såg snö. What a moodkiller. Snö! Jag som hade börjat få vårkänslor. Himla tur att solen tittade fram och tog bort det mesta igen.

Annars har dagen flutit på bra. Har varit hos Lina och tentapluggat, varit ute och promenerat, suttit i uterummet och njutit av värmen och så vidare :) Skön tisdag (trots lite tentaångest, men den skjuter jag åt sidan så länge).

Sweet friday

HELG HELG HELG HELG HEEEEEELG!!!!! Kommer snart, måste bara springa ett glädjevarv!
Så. Back to business. Väldigt skönt att det är fredag, måste jag säga. Har haft en riktig mysfredag på förskolan med pyssel, melodifestivallåtar, fika och clownen Beppo (som mystiskt nog hade likadana skor på sig som Renée). Ikväll ska jag äta gott och bara ta det lugnt, för något mer orkar jag inte. Imorgon ska jag inte vakna halvt skräckslagen av en dum väckarklocka. Och när jag väl har vaknat så ska jag inte gå upp. För då ska jag ligga och dra mig ända tills jag känner mig redo att lämna sängen. Väldigt efterlängtat!

Kämpa

Denna veckan (och förra) har slitit ut mig totalt. Jag är hungrig, men orkar inte tugga. Så illa är det. 10-timmarsdagar på förskolan, städning hos tanten och plugg på kvällarna. Sen finns det ingen tid kvar. Det är bara till att ställa klockan på 6 och sen krama kudden. Jag hinner inte leva!

Snackades om karlar i personalrummet igår. Det var någon som sa att män var som parfymer - det är tur att de finns, men det är synd att de behövs. Så sant om det är sagt. Godnatt.


stop

You'd better stop before you tear me all apart
You'd better stop before you go and break my heart
If you love me - Now's the time to be sorry
Time after time I've tried to walk away
But its not that easy when your soul is torn in two
So I just resigned myself to wait everyday
Now all I can do is to leave it up to you

Trött

Nu har jag snart avverkat första veckan av praktiken. Jag har kul om dagarna, men när jag kommer hem är jag helt slut och orkar knappt göra någonting. Har dock tvingat mig själv att göra olika saker om kvällarna - till exempel promenera hedeskoga-rundan, titta på handboll, läsa skolböcker med mera. (Man kan ju lätt säga att jag inte har några problem med att somna om kvällarna. Ena sekunden blundar jag och andra sekunden sover jag). Det tar på krafterna att vara på förskola hela dagarna! Förstår inte hur knattarna orkar... ;)

Trots att jag har kul på praktiken, så ska det bli väldigt skönt med helg! Bara en dag kvar nu :) Det där med att gå upp halv sex är inte riktigt min cup of tea... Sovmorgon - ge mig!

Och förresten så har jag inte ätit något godis på snart 3 veckor! Inte popcorn, chips, choklad eller nötter heller. Natalie duktig. Eller okej, jag åt några Turkisk Peber igår.... Men det räknas inte, för det var inte så många.

Det går bra nu

Härliga fredag! Vi har spelat upp våra skapandeprocesser hela dagen i skolan idag. Jag har dvs sett tre föreställningar och varit med i en själv. Jag och Josse körde vår lilla spasmarycksdans and we nailed it. Kändes skitbra att slippa använda Tillfälligt avbrott-skylten ;) Har varit en riktigt rolig fredag, perfekt avslut på skolveckan. Mammagruppen krossade allt motstånd, de är fan inte kloka nånstans :D Obeskrivligt rolig föreställning!

Ikväll är det bio som gäller... Män som hatar kvinnor. Stieg Larssons tre böcker om Lisbeth Salander är de bästa böckerna jag läst och efter vad jag har hört, så är filmen också bra. Får se om den lever upp till mina förväntningar :)

Nu väntar två veckors praktik. Jag har blivit bortskämd med sovmorgon i stort sett varje dag de senaste veckorna, så det kommer inte bli nådigt att kravla sig upp 6 på morgonen i två veckor. Ångest. Kan vi inte hoppa direkt till vecka 14 istället?

sätt sprätt på det

Fick studiebidraget i onsdags och då började det förstås klia i fingrarna på Ms. Big Spender direkt. Har bränt en tusing redan, vissa av sakerna på sånt som jag inte ens behöver. Det är något allvarligt fel på mig. Men butiksinnehavare lär älska mig i alla fall. Kunder som inte kan säga nej, är bra kunder! Idag fick jag förklarat för mig att ett liniment hade varit bra mot min spända rygg. Och det lät ju bra med en mindre spänd rygg, så jag tackade ja till linimentet. 195 kr kostade den lilla burken. Fanns inget att be för, det var bara att punga upp med pengarna och gå därifrån innan de försökte sälja något mer till mig. Usch, vad svag jag är. Men det där linimentet luktade faktiskt väldigt gott, och nu kommer jag få massage mycket oftare, för det är lite svårt att smörja in sig själv på ryggen. Slutet gott, allting gott! 

Förresten så var jag på ett spa idag och fick massage. Det var inte lika skönt som det låter... Massören var otippat stark i nyporna! Tryckte ut varenda knuta i ryggen. Men nu efteråt känns det väldigt skönt. Både skönt i ryggen och skönt att det är över. Min smärtgräns är nog inte särskilt hög.

Såhär i slutspurten måste jag ändå tillägga att helgen har varit väldigt bra. Det är synd att den måste ta slut så fort.

RSS 2.0