Världsliga problem

Hmm... Jag fick inte titta på The Pianist på tv ikväll, för Martin skulle se fotbollen. Okej typiskt, tänkte jag... Sen upptäckte han att det visas ett nytt avsnitt av Smallville (som suger röv) på tv ikväll, så nu ser han det istället, och kollar på fotbollen på datorn samtidigt.

Och här sitter jag och har inget att göra.
Fy!

Friday, I'm in love

Fredag igen och idag tar en massa glada människor studenten! Ingen jag känner dock, så det blir ingen studentfest för mig i år. Kommer nog bli en ganska tråkig fredagkväll faktiskt, eftersom fotbolls-VM har börjat idag och Martin sitter bänkad framför tv:n...

Men jag är nöjd ändå, sitter och äter årets första jordgubbar nu och åååh vad jag tycker om jordgubbar! Har även fått lite sommarjobb nu också! Med betoning på lite förstås, men jag är väldigt glad för det lilla :) Och dessutom kom Anitha precis hit med den gamla Mazdan, och vet ni vad? Hon hade pimpat den!

Ändå ganska bra start på helgen!

Sommar?

Då var årets första sommarmånad här och den svenska sommaren levererar regn, inte helt ovanligt? Fast nu lät jag onödigt bitter, för de senaste dagarna har jag legat ute och solat, ätit frukost i värmen på balkongen och gått runt i shorts utan att frysa. Skulle tro att min födelsedag bjöd på årets varmaste dag hittills? Nu är det däremot regn igen. Vad gör man då? Jag har sommarlov och hade planerat att sitta ute i solen hela dagen, men det sket sig nu. Damn. Får bli lite film och popcorn i mörkret istället.

RSS 2.0