Femkamp

G på mattetentan, TJOHOOO!!! Ska aldrig mer lösa ekvationer.

Femkamp i Helsingborg igår och jag lyckades med bedriften att förlora i samtliga grenar. På laserdome fick jag resultatet "Hello, have you ever seen a gun?!" och tjuren satt jag bara kvar på i 5 sekunder. Men jag lyckades ju roa de andra i alla fall! Förutom de som var i mitt lag. Haha, stackarna. Nej men det var kul! Dansen i sumodräkterna var klockren och fruktdrinken efteråt var inte att leka med. Om ni av någon anledning skulle åka till Helsingborg någon gång - gå in på Pistachia! Stor caféliknande affär med massa godis, glass och fruktcoctails. Kände mig som en liten unge på julafton där inne.

torsdagmorgon

Härlig morgon. Bestämde mig för att ta sovmorgon idag, eftersom jag såg att vår första lektion leddes av världens mest förvirrade lärare som inte har gett en enda givande lektion än så länge. Och hon ska jobba på Malmö Högskola för att UTBILDA lärare. Säger inte mer än så. I alla fall, sovmorgon! Satt och käkade frukost och läste tidningen hur länge som helst, drack te och lyssnade på rix morgonzoo. Radion är nästan det bästa med Kristianstad, ingen Radio Active med söndagsdansen här inte. Riktigt härligt att starta dagen med morrongänget :) 

Igår kom avfuktarkillarna hit igen för att kolla om fukten i väggarna var borta. Det var den, förutom på en vägg. Så de plockade ner spegeln som hängde där och vad fanns under? Jo, mögel på väggen. Sen började de riva ner tapeterna också. Så jag antar att vi får tapetsera om i hallen också nu. Får se det positivt :) Avfuktaren står fortfarande kvar och väsnas dock, förhoppningsvis kommer de och hämtar den på fredag så att jag kan få lite ro till tentaplugg i helgen. Mattetenta på onsdag nämligen. Matte. Jag trodde att jag och matteprov var ett avslutat kapitel, men det har numera blivit obligatoriskt att kunna lösa ekvationer o.s.v när man ska jobba som förskollärare med 1-5 åringar. Loooovely.

Ystad-helg

Har varit i Ystad hela helgen. Riktigt nice att träffa folk och vara social, istället för att bara sitta hemma i Kristianstad framför datorn och teven. 

Även mysigt att gosa med Cider igen, den kisen saknar mig så mycket att han tröstäter sig fet. Eller så beror hans övervikt på att mina föräldrar matar den lyxliraren med tonfisk, räkor och mjukost hela tiden. Vet inte vilket. Men han börjar bli en riktig tjockiskatt i alla fall!Han sover på ganska konstiga ställen också, som här. Och när han vaknade så la han sig över hela datorn och började tvätta sig själv. När jag fick tillbaka datorn hade han tryckt på så många knappar att allt såg konstigt ut. Jag kunde inte fixa det. Kattafan.Men han är så söt att man inte kan bli arg på honom.

RSS 2.0