fullt upp

torsdag: therese fyller 18 och det ska firas med kakor och kaffe... och alkohol! Min ekonomi är ju inte världens bästa för tillfället, så jag kanske skippar bar a bar. om vi inte kommer iväg tidigt och får gå in gratis. fan vad man är beroende av pengar!

fredag: ut och äta med familjen på bryggeriet.

lördag: jessica fyller 19 och peter fyller 25. mamma och pappa försvinner till kroatien. på kvällen står kalas på schemat, julias och saras 18årsfest :)

söndag: sova

resten av veckan: bråka med peter om vem som ska handla, laga mat, diska, tömma ciders bajslåda och så vidare... kommer bli en tuff vecka! mamma tyckte att jag skulle diska all disk och peter skulle laga all mat, eftersom jag är totalt värdelös på att laga mat. men sen kom jag på att jag inte vet hur man använder diskmaskinen heller, haha! fan.

man måste fika om söndagar

18årsfest i Kabinen igår! Riktigt god mat, människor man inte träffat på flera år och gratis öl.. kan nästan inte bli bättre :) "Vi heter Patrick och Paul och vi vill dansa magdans utan tröja".. en lek är en lek, upp och dansa magdans nu killar, haha! Lite mer synd var det om en annan kille som var tvungen att sjunga en låt av Darin med inlevelse. Fast det var lite synd om oss andra också som behövde lyssna på det.. Mycket trevligt kväll, tack så mycket Malin och Becci :)

Idag är det en typisk söndag, vilket betyder att jag inte orkar göra ett skit. Går rundor i pyjamas och ser allmänt död ut. Ett tag blev jag så uttråkad att jag hjälpte mamma baka kanelbullar (!) Nu är de klara, så jag ska ner och klämma i mig några stycken innan jag lägger mig i sängen och sluter ögonlocken igen.

RSS 2.0