Sliten

Klippte mig igår och det blev nice! Längesen jag var så nöjd när jag gick hem från frisören.. Kanske kan bero på att jag klippt mig hos polackerna på gågatan de två senaste gångerna? ;) Denna gången blev det Tullklipp igen i alla fall, återvänder alltid dit. På kvällen blev det utgång, gick in på barabar och där var helt öde inne, så jag gick ut lika kvickt igen. Skakade istället rumpa till Periklesmusik på PC resten av kvällen... och det var faktiskt rätt kul! Hmmm... Har man kul på PC med ett gäng pensionärer en fredagkväll så har man nog fått lite för mycket dricka i sig. Det fick jag se bevis på imorse när jag vaknade också. Fy fan! Sprängande huvud och ett illamående som inte var att leka med. Men man mår väl som man förtjänar.

Idag blir det en lugn kväll, hade tänkt se nya Wallanderfilmen med päronen. Orkar inget annat efter gårkvällen och denna dagen.

Helgens sista dag ska jag se handboll med några från klassen och några till. YIF för en gångs skull... Har aldrig hänt förr faktiskt! Men hälften av laget har ju spelat i IFK också så :) Ska bli kul!

Fick en sjukt bra idé denna soliga eftermiddag

Det har varit en jobbig vecka, men nu är det äntligen helg! Det firar jag med en öl ute i solen. Sitter just nu i en solstol i trädgården, med laptopen i knät och lyssnar på musik från Spotify. En stor tanke rör sig i mitt huvud just nu - varför har jag inte gjort det här förut? Helt underbart ju! Det enda som stör är en jävla geting som försöker sno ölen :)

Ikväll är det bio med ett gäng klasskamrater. Flickan som lekte med elden.

Det är fredag, det är sol, det är bra musik - jag älskar det!

Shopaholic

Dios Mio!! - vad jag har spenderat pengar den här helgen. Märks att jag knappt haft några cash under sommaren för nu när jag fått studiebidrag igen så handlar jag som en galning. Men det är i alla fall bra och behövliga saker jag har köpt.. Åtminstone lite av det. En mössa och en vinterjacka har det blivit, bland annat. Så nu är jag redo för kylan! Även om jag önskar att den aldrig ska komma tillbaka.

Har även köpt fyra filmer på Hemmakväll, så nu har vi lite att se i veckan Lina och Josse! :) Blev bio igår också, med Martin, Abby och Björn. Vi såg G.I Joe och ja.. jag kan ju lätt säga att det inte var jag som valde film! Blev nedröstad då alla de andra tre ville se den. Fast så kass var den inte ändå, så lite positivt överraskad blev jag. Filmen blev plötsligt mkt bättre när jag insåg att snyggingen från Step Up spelade huvudrollen. Mums


RSS 2.0