haha

Vi står och blickar ut över ett stort, grönt, inhägnat område hemma hos Ida

Malin: Jävlar vilken gräsmatta att klippa!
Ida: Det är en hage....

Haha, klockrent. Och för en gångs skull så var det inte Cicci som kläckte ur sig kommentaren ;)

denna är till dig julia :)


det börjar närma sig

Mycket som har hänt och mycket som ska hända såhär inför studenten. I måndags höll jag mitt studenttal för klassen, det var det sista jag gjorde i skolan. Inga fler redovisningar, inga fler arbeten, inga fler prov. Obeskrivlig känsla! Onsdagen den 28 är min allra sista skoldag. Efter onsdag får vi treor nämligen inte vistas på skolan, eftersom rektorerna är rädda att vi ska hitta på bus. Nu har vi 2 roliga veckor framför oss med lärarmiddagar, ölbrännboll, grillning och förberedelser inför studenten :) Härligt.

örk

Peter bjöd mig på whiskey igår och jag kan säga att den var skitäcklig! Och idag försökte han bjuda mig igen..

Han: Ska du ha en whiskey idag?
Jag: Nej tack!!!
Han: Varför inte?
Jag: För att eftersmaken är som att hångla med en cigarett!
Han: Skojar du eller? Jag gav dig ju en som inte var rökig... Du kan smaka en rökig om du vill, det är snarare som att slicka i ett askfat!

benjamin testar teater


traumatisk upplevelse

Jag vaknar, sträcker på mig och går ner för att äta frukost. Väl nere upptäcker jag att Jennie är hos oss och att hon har köpt med sig frukostbullar från Diana. Mums, tänker jag och hugger in. När jag har ätit halva bullen, ser jag att det finns ett hårstrå i bullen. Jag tycker att det är lite äckligt, men jag tror naturligtvis att det är mitt eget. Jag grabbar tag i hårstråt med tummen och pekfingret, för att ta bort det. Men när jag börjar dra, så följer hårstråt inte med... Det satt fast i bullen! JAG HADE ETT INBAKAT HÅRSTRÅ I MIN BULLE!!!! och jag som är äckelmagad började ylkas vid matbordet, efter den hemska upplevelsen. Min kära familj satt bara och skrattade, men jag trodde på allvar att jag skulle kräkas upp det jag redan hunnit äta. Sprang därför ut till toaletten. Lyckades lugna ner mig efter ett tag. Gick tillbaka till köket och slängde det resterande av bullen. Hade plötsligt tappat aptiten.

horoskop

Mitt horoskop idag:
You've been totally stressed about something, but you'll learn today that you have nothing to worry about!

Det låter ju jättebra. Betyder det att mitt arbete kommer skriva sig själv? För i så fall går jag o sätter mig med en kall öl i solen nu.

snart

Jag har precis tagit mig i kragen och börjat med fördjupningsarbetet som ska vara inlämnat på fredag. Har däremot fortfarande stora koncentrationssvårigheter, vilket leder till att jag skriver en mening, sen tar jag paus i kanske 15 minuter, sen skriver jag en mening till och så vidare. Men nu har jag i alla fall börjat och fått ihop hela 5 rader på ett A4-papper! Starkt jobbat av mig.

Till alla klasskamrater som läser min blogg och sitter i samma sits som mig, vill jag bara säga en sak: SNART ÄR DET ÖVER! När vi är klara med arbetet och talet, så kan vi fokusera på allsång i matsalen, studentbus och diverse förberedelser. Om en vecka behöver vi inte tänka på skolarbeten över huvud taget. Då har vi tagit oss igenom 12 år i skolan! Lovely

Oooo-koncentrerad

Det är bara till att konstatera - jag har redan gått på sommarlov. Ett religionsarbete ska vara inlämnat på måndag. Jag har inte börjat på det än. Ett fördjupningsarbete ska lämnas in, men jag vet inte när? Jag har i alla fall inte börjat på det än. Jag har inte ens valt vilket ämne jag ska skriva om. Får inte tummen loss, till att börja med något av det heller. Det är hopplöst. Jag är så okoncentrerad man kan bli. Letade efter fakta till mitt religionsarbete i 5 minuter, sen sket jag i det och loggade in på msn istället, för jag var så uttråkad. JAG VILL ATT DET SKA VARA DEN 5 JUNI NUUUUU!

Jag hatar arbeten.

Men nu ska jag vara lite positiv också! Jag klarade matteprovet i tisdags, vilket betyder att jag får G i betyg. Dessutom behöver jag inte gå på fler lektioner, eftersom kursen redan är avklarad. Så jag är numera ledig om fredagar, det är ju inte helt fel det!

Fan vilket tråkigt inlägg. Jag ber om ursäkt.

RSS 2.0